eet je emoties niet weg, GEEF ze de ruimte
eet je emoties niet weg, GEEF ze de ruimte

5 bonussen t.w.v. € 2.310

Bonus #1:
Toegang tot de besloten exclusieve Facebook, die exclusief behoort tot het GEEF-programma t.w.v. € 997.
Hierin kun je op ieder moment, dus wanneer jij daar behoefte aan hebt en wilt, je vragen stellen.
Daar worden blije berichten, maar ook de strubbelingen en worstelingen wordt met elkaar gedeeld, en helpen we daar elkaar, waar nodig, weer op weg. Het is een plek waar je altijd in contact kunt komen met mij en met anderen die met hetzelfde proces bezig zijn en waar je ook je vragen kunt stellen over specifieke dingen die in de lessen worden behandeld. Ook ben ik altijd aanwezig in die groep om te helpen waar nodig.
In deze exclusieve, besloten Facebook groep plaats ik regelmatig video’s, podcasts en challenges om je daarmee nog verder te helpen.

Bonus #2:
Toegang tot 4 van mijn e-books t.w.v. € 597.
Je vindt ze terug in de lessen wanneer we ze gaan gebruiken.

Bonus #3:
Toegang tot Mindful Eetdagboek t.w.v. € 297.
In les 12 ga je het Mindul Eetdagboek 4 doordeweekse – en 2 weekenddagen bijhouden.
In les 13 gaan we dan samen dit eetdagboek analyseren en conclusies eraan verbinden.
Kortom, je gaat de lessen 1 tot en met 11 en wat je daarin hebt geleerd, in de praktijk brengen.

Bonus #4:
Wekelijkse stok-achter-deur mails t.w.v. € 397.
Want ook al kun je alle lessen in je eigen tempo volgen, ik weet ook hoe het is als je ‘n online programma koopt en vervolgens niks meer hoort. Daarom heb ik die stok-achter-de-deur mails ontwikkeld. Je krijgt dan wekelijks een kort mailtje, van mij om je te helpen even kort te herinneren waarmee je bezig bent en dat je dan toegang hebt tot ‘n module of les. Ook al zijn al die modules en lessen direct beschikbaar. Het is uiteindelijk toch fijn om ‘n bepaald ritme te volgen wat jou helpt om stap voor stap je te gaan ontwikkelen. Die mails zijn er dus voor jou.

Bonus #5:
(Golf)teller t.w.v. € 15 die je post van mij ontvangt. Het is tellertje die golfers gebruiken om hun aantal slagen bij te houden, maar wij gaan dit ideale instrumentje gebruiken in ‘n hele belangrijke oefening in het GEEF-programma.

Het GEEF-programma t.w.v. € 997 + alle bonussen:
Van € 3.300 nu slechts € 297 eenmalig

Als jij op veel van deze vragen ‘Ja’ als antwoord kan geven, dan helpt het GEEF-programma jou!

Beeld je eens in

Herken jij je hierin?
Dan nodig ik je uit om verder te lezen,
want Plezierig Afvallen, dus Afvallen zonder enige vorm van dieet,
regeltjes of restricties wordt realiteit met het GEEF-programma

Wat is het GEEF-programma?

Deze online training is voor jou wanneer je er klaar voor bent om te stoppen met snoepen en snaaien.
In plaats daarvan wil jij een ontspannen prettige relatie met eten.
Zodat eindelijk de weegschaal een fijn getal gaat aangeven.

Wil je dit allemaal? Dan is het GEEF-programma voor jou!
Ik begeleid je met praktisch lessen en oefeningen + mijn support via de exclusief afgeschermde besloten Facebookgroep, en/of via de gratis app Mindful Eetdagboek, zodat je dit allemaal kunt bereiken.

Hieronder vind je de video ‘online workshop 3 belangrijkste fouten die je moet vermijden als je succesvol wilt afvallen’.
Deze video start vanaf 42 minuten, omdat ik vanaf daar vertel over het GEEF-programma.
Maar uiteraard mag je ook de hele online workshop bekijken 🙂

Dit is wat deelnemers aan het GEEF-programma zeggen...

Wat voor mij een enorme verandering is, is dat ik niet de hele dag met eten bezig ben in mijn hoofd. En dus ook GEEN EETBUIEN meer heb ! Het is zeker een bijzonder programma en ik RAAD het IEDEREEN AAN die moeite heeft met normaal om te gaan met voeding.

Patricia, 48 jaar

De afgelopen paar maanden heb ik de inzichten gekregen die ik zo nodig heb op dit moment.

De oefeningen die ik kreeg lieten me diep in mezelf graven, waardoor inzichten geboren werden waarvan ik geen weet had dat ze er waren.

Het tempo bepaal je zelf. Wil je vandaag even rust en alles laten bezinken, dan ga je morgen gewoon weer verder.

Dit programma heeft me ontzettend geholpen en ik wil ook Klaziena hartelijk bedanken voor het ontwikkelen ervan. 

Bianca, 41 jaar

17 kilo eraf, zonder dieet. Ik kan nu eindelijk weer normaal gewoon eten zonder schuldgevoel.

Fleur, 26 jaar

23 kilo eraf, en dat zonder enige vorm van dieet. Wauw! En eten wat ik nog lekker vind ook. Ik dacht dat dit voor mij niet meer mogelijk was!

David, 49 jaar

Heel veel geoefend met het luisteren naar mijn innerlijke saboteurs en het herkennen van mijn gevoelens. Nu heb ik de controle over mijn eetgedrag en niet mijn gedachten of emoties!

Karin, 36 jaar

ik heb geleerd waar ik echt behoefte aan heb. Aan rust en tijd voor mezelf! Ik zorg nu voor Me-time. Ik neem meer rust en ben energieker richting mijn kinderen.

Tessa, 36 jaar, 2 jonge kinderen

Wil jij dit ook allemaal?
Klik op de oranje knop

Wat kun je verwachten van het GEEF-programma?

Je krijgt direct en levenslang toegang tot alle lessen, verdeelt over meerdere modules.

De les sluit je af met een oefening (of test of opdracht) waarmee je de kennis direct in de praktijk gaat toepassen.
Klik hier voor een overzicht van alle modules en lessen. (Opent in nieuw tabblad.)

Iedere module start met een inleidende video en bevat elke les praktische achtergrondinformatie en een afsluitende oefening. Je bekijkt de video’s, volgt de lessen en je doet zelf de oefeningen in je eigen tijd.

Met als resultaat: je ontdekt hoeveel prettiger jouw leven is als gewicht en eetbuien geen issue meer zijn. Je stelt realistische doelen om je eetgedrag en eetbuien de baas te worden. Je ontdekt dat je succes hebt door kleine stappen te zetten. Als gevolg van dit alles ga jij op een rustig natuurlijk tempo gewicht verliezen.

In de besloten Facebook groep kun je vragen stellen, steun vragen en je valkuilen en successen delen.

Dit is wat deelnemers geleerd en bereikt hebben

De dieetbranche is de enige business die winstgevend is met 98% mislukking. De valse hoop van de dieetindustrie is slecht voor jouw zelfvertrouwen en jouw portemonnee. Stop ermee!

Wie is Klaziena Waerts?

Mijn naam is Klaziena Waerts, mental coach, gewichtsconsulente, maar op de eerste plaats ervaringsdeskundige (22 jaar) met emotie eten en eetbuien.

Als kind had ik last van overgewicht en werd ik daarmee behoorlijk gepest op de lagere school. Pas op de middelbare school bereikte dit gepest de spreekwoordelijke druppel. Ik was mijn te grote lichaam meer dan zat.

Op mijn 12de voor de eerste keer op dieet

Mijn moeder was altijd wel bezig met een of ander dieet en ik kan me nog goed herinneren dat ze toen net was begonnen met het mayo dieet. En besloot ik met haar mee te doen.

Op mijn 12e levensjaar ging ik dus voor de eerste keer op dieet en plaatste mij (achteraf gezien) in de dieetgevangenis. Dit was namelijk de eerste van véle dieet- en lijnpogingen.

Met dat mayo dieet moest ik wel 4 eieren per dag eten. Hoewel zo ongeveer de eieren uit mijn neus en oren kwamen verloor ik met succes de nodige kilo’s. Helaas kwamen de kilo’s bijna net zo snel weer terug als ik ze had verloren. Maar een dunner lichaam was me wel erg goed bevallen en had ik de smaak te pakken. Daarom ging ik het ene dieet na het andere doen.

Alles of niets

Het was bij mij alles of niets. Of ik was op een streng dieet, of ik had eetbuien.

Op mijn 19de ging ik samenwonen met Michel (waarmee ik nog steeds mee samenwoon) en kreeg ik veel minder last van eetbuien. Vooral die extreme…maar van emotie eten en ‘milde’ eetbuien én de behoefte om elk nieuw dieet en afslankmethode uit te proberen, daar bleef ik wel veel last van houden.

Hier bleef ik last van houden tot mijn 34ste levensjaar. Toen bereikte ik een emotioneel dieptepunt (lees: zwaar depressief) en besloot ik definitief het roer om te gooien. En begon ik vanaf dit punt het vergaren van mijn huidige kennis.

Vrijwel 24/7 en 22 jaar (van m’n 12de tot 34ste levensjaar) heb ik de obsessie, frustratie, schaamte en schuldgevoel ervaren van het hebben van emotie eten en eetbuien. Hield ik me bezig met wat ik wel en niet ‘mocht’ eten en bevond ik mezelf in een vicieuze cirkel van afvallen door een dieet en weer aankomen door emotie eten.

Op mijn 34ste emotioneel dieptepunt

Op mijn 34ste bereikte ik dus een emotioneel dieptepunt. Ik was zwaar depressief. Ik was die strijd met mijn lichaam zó zat. Wilde ik echt mijn hele leven hiermee bezig zijn? Zou ik dan niet op mijn 70ste verjaardag enorm veel spijt hebben dat ik dit en dat niet zou hebben gedaan/ervaren, en dat alleen vanwege hoe mijn lichaam eruit ziet?

Ik wilde het roer omgooien. Niet meer vrijwel continue denken over en aan eten en mijn lichaam. Ik wilde een andere relatie met eten krijgen.

Mijn volgende stap was onderzoek doen

Ik ging me onder andere verdiepen in emoties, (eet)gedrag en (eet)gewoonten, lichaams- en zelfbeeld en (zelf)acceptatie.

Mijn zoektocht begon in de bibliotheek en op internet. Snel raakte ik zo geïntrigeerd over alles wat ik tegenkwam dat ik boeken aanschafte om vervolgens minuscuul uit te pluizen en te analyseren.

Mijn intensieve onderzoek heeft uiteindelijk ruim 5 jaar geduurd. Vele oefeningen, testen en theorieën heb ik op mijzelf uitgeprobeerd, waardoor ik weer een gezonde emotionele relatie met eten kreeg.
Ik heb mezelf bevrijd van diëten, emotie eten en eetbuien en ben ik blijvend 25 kilo (op het moment dat ik begon was ik 85 kilo, op mijn zwaarst was ik 90 kilo. Nu ben ik al jaren 60 kilo en eet ik wat ik wil.)

Als ik het kan na 22 jaar, kan jij het ook!

Nu eet ik gewoon wat ik wil. Geniet er echt van én ik voel me er niet schuldig over. Dit gun ik jou ook!

Tijdens deze 5 jaar behaalde ik ook mijn diploma’s voor gewichtsconsulente en mental coach. Ik noem mijzelf nu met trots ‘eetrelatie coach’.

Door mijn onderzoek en ‘testing’ op mezelf ontdekte ik dat het neerkomt op een reeks van stappen die je doorloopt om weer een gezonde, ontspannen relatie te krijgen met eten. Deze reeks van stappen heb ik gegoten in een programma, het GEEF-programma.

Wil jij samen met mij werken aan jouw succes?

Klaar om actie te ondernemen en meer te leren over onder andere je eetgedrag, je gevoelens, je gedachten en je innerlijke saboteurs?

MOOI, want daar kan je bij helpen.

Ik ben Klaziena en ik leer (met name) vrouwen weer de controle terug te krijgen over het eetgedrag, waardoor als vanzelf gewicht wordt verloren omdat het overdadig eten, snoepen en snaaien stopt.

Dit doe ik vanuit mijn ervaring & expertise als eetrelatie coach (mental coach & gewichtsconsulente).

Ik heb 22 jaar ervaring met diëten, lijnen, emotie eten en eetbuien.

Na 22 jaar was ik het zat en startte ik een persoonlijk onderzoek, want het moest toch anders kunnen? Dit resulteerde in een ruim 5 durend intensief onderzoek.

Dankzij mijn persoonlijke ervaringen weet ik heel goed hoe het is én voelt. Het overbrengen van mijn kennis vind ik echt geweldig om te doen. En laten we eerlijk zijn…eigenlijk zou het super-egoïstisch zijn om dé manier om weer een gezonde relatie met eten te krijgen voor mezelf te houden, toch? Daarom geef ik nu deze online GEEF-training, zodat anderen kunnen leren & profiteren van mijn kennis, zonder weer te moeten investeren in (vaak) dure dieetproducten.

Met deze online training zorg ik ervoor dat je over alle benodigde kennis beschikt om een prettige ontspannen relatie met eten te krijgen én gewicht te verliezen zonder enige vorm van dieet. Ik houd niets achter!

Als je een probleem hebt, dan moet je kijken naar de oorzaak. Ontdek wat bij jou triggert dat jij in voedsel jouw troost zoekt.
Kies voor 'n permanente in plaats van een niet-permanent oplossing.
Een dieet is nóóit een permanente en blijvende oplossing!

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag, kijk eerst of je vraag hier tussen staat.

Heb jij een andere vraag? Mail mij: Klaziena Waerts via info@plezierigafvallen.nl

1. Wanneer begint het GEEF-programma?
Je kunt op ieder gewenst moment starten met het programma. Je volgt de training volledig in eigen tijd.

2. Wat houdt JOUW HULP nou precies in?
Wanneer, waar en hoe ontvang je mijn hulp en begeleiding? Je kunt altijd mij al je vragen stellen / problemen voorleggen via de exclusieve besloten Facebook groep, of privé via de gratis app Mindful Eetdagboek.

3. Waarom is HET GEEF-PROGRAMMA volledig online?
Welke voordelen biedt online ten opzichte van face to face?

  • Het voelt veilig, omdat er geen ander is die je direct beoordeelt.
  • De anonimiteit biedt meer gelegenheid tot openheid.
  • Je kunt het in je eigen tijd en omgeving doen.
  • De structuur is overzichtelijk en effectief: je weet steeds waar je je in het proces bevindt.

Deelnemers aan het GEEF-programma zijn verbaasd over de inzichten én stappen die ze zetten en het resultaat wat ze hierdoor bereiken.

4. Werkt het wel zonder face-to-face begeleiding?
Ja! De deelnemers geven aan dat ze veel inzicht krijgen in hun eigen eetgedrag en omgang met hun innerlijke saboteurs en gevoelens.
Ze voelen nu dat ze behoefte hebben aan slaap of gezelschap i.p.v. aan een pak koekjes. Het lukt bewuster te kiezen voor 1 stukje taart en daarna de hapjes te laten staan. Uit eten gaan blijkt te kunnen zonder 3 gangen te nemen. En: als extra krijg je toegang tot de besloten groep. Hierin kun je mij vragen stellen en leer en stimuleer je elkaar. Onbetaalbaar!

5. Krijg ik een dieet of recepten
Nee. Ik werk niet met diëten, omdat bewezen is dat je met een dieet niet blijvend je eetgewoonten veranderd. Ik nodig je uit om stap voor stap naar je eigen eetgewoonten te kijken en te besluiten wat je als eerste zou kunnen veranderen. Neem je nu iedere dag 2-3 wijntjes?
Dan kun je besluiten dit terug te brengen tot 1 wijntje per dag. Heb je veel eetbuien? Dan ga je situaties, je gevoelens en behoeften onderzoeken. Gezonde recepten kun je overal vinden.

6. Hoeveel tijd moet ik aan dit programma besteden?
Je kunt per week bijvoorbeeld 1 of 2 lessen te volgen. Daarna wordt je uitgenodigd naar je eigen (eet)gedrag, behoeften en patronen te kijken en oefeningen te doen.  Hier besteed je een half uur tot een uur per week aan. Ondertussen werken de vragen en nieuwe inzichten door in je gedachten. Uiteraard mag je (veel) sneller, dat is aan jou. Jij bepaalt het tempo.

7. Welke resultaten kan ik verwachten?
Het resultaat als jij stap voor stap je eetgedrag en je troost- en  emotie eten gaat onderzoeken en inruilt voor een prettige, ontspannen relatie met eten en door goed voor jezelf te zorgen. De resultaten verschillen uiteraard per persoon. Dit programma vraagt dat je de lessen volgt en de oefeningen thuis toepast. Hierdoor leer je nieuw gedrag aan.  Als je geen oefeningen doet en niet oefent met nieuw gedrag in de praktijk, dan is er helaas weinig effect.

8. Hoe lang houd ik toegang tot het programma?
Levenslang

9. Wordt dit programma vergoed door mijn zorgverzekering?
Nee, helaas. Zorgverzekeraars vergoeden wel individuele- of groepsconsulten, maar niet dit online-programma. Je mag zelf investeren in je gezondheid.

Als jij al jouw vragen zijn beantwoord,
klik dan op de oranje knop
'Ja, ik doe mee!'