Meteen naar de inhoud

Klaziena Waerts

22 jaar (van m’n 12de tot en met m’n 34ste levensjaar) heb ik extreem gejojood met mijn gewicht (wisselend tussen 57 en 92 kilo) als gevolg van emotie eten & eetbuien en het ene dieet na de andere te volgen. Dus 22 jaar de obsessie, frustratie, schaamte en schuldgevoel ervaren van het hebben van emotie eten, eetbuien en overgewicht.

Toen ikzelf m’n emotionele dieptepunt had bereikt, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds die onaangename emoties moest wegeten. Dit werd uiteindelijk een ruim 5-jarig intensief onderzoek, waarbij ik allerlei theorieën en oefeningen op mezelf uitprobeerde.

Nu heb ik een prettige ontspannen gezonde relatie met eten. Ook ben ik blijvend 30 kilo lichter en geniet ik weer van eten zonder schuldgevoel of schaamte. Omdat ik jou hetzelfde gun, bied ik nu online sessies aan voor een prettige ontspannen gezonde relatie met eten. Kortom, voor een happy life!

In de mijn 4 online sessies, heb ik oefeningen en adviezen verwerkt die jou:

  • grip geven op je eetgedrag.
  • laat ontdekken hoe anders met je onprettige gevoelens om te gaan, zónder voedsel te gebruiken.
  • laat ontdekken hoe je de controle krijgt over jouw saboterende stemmen, die jou aanzetten tot eten.
  • hoe jezelf en je lichaam te accepteren.

Je stopt daardoor met teveel eten, snoepen en snaaien en als gevolg daarvan ga je je (eventuele) overtollig gewicht verliezen.

In mijn deel van de webshop vind je:
online sessies, e-books en Het Dieetbevrijding Spel. Allemaal bedoeld om je op weg te helpen naar een positiever leven, waarin eten niet meer de hoofdrol speelt.