Meteen naar de inhoud

Over ons

Happy Life Sessies is een co-creatie van Klaziena Waerts, eetrelatie coach, en speciale gast Yildiz de Kat, life coach

Klaziena Waerts
Klaziena Waerts

Als ervaringsdeskundige, mental coach en gewichtsconsulente help ik jou op een plezierige manier afvallen en weer genieten van eten zonder schuldgevoel of schaamte.

Zelf heb ik 22 jaar de obsessie, frustratie, schaamte en schuldgevoel ervaren van het hebben van emotie eten, eetbuien en overgewicht.

Toen ikzelf m’n emotionele dieptepunt had bereikt, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds die onaangename emoties moest wegeten en steeds het nieuwste dieet of afslankmethode moest proberen.

Dit werd uiteindelijk een ruim 5-jarig intensief onderzoek waarbij ik allerlei testen, oefeningen en theorieën op mezelf uitprobeerde.

Nu heb ik een ontspannen, prettige en gezonde relatie met eten. Ook ben ik 25 kilo lichter en geniet ik weer van eten zonder schuldgevoel of schaamte.

Dit gun ik jou ook en vooral, je verdient dit ook!

Yildiz de Kat
Speciale gast, Yildiz de Kat

Ons dagelijks leven kan zo’n stroom van gedachtes, acties en gebeurtenissen zijn, dat we vaak van moment naar moment springen, zonder ons bewust te zijn van onszelf en de wereld om ons heen.

Na jaren van meditatie en vele filosofische en religieuze studies, op zoek naar volledig bewustzijn en een bewust en relaxed leven, heb ik een aantal eenvoudige stappen ontwikkeld waarmee je bewuster kunt leven.

Deze stappen hebben mij enorm geholpen tijdens de moeilijke periodes in mijn leven, en ik gebruik ze nog elke keer als ik wordt tegengehouden door negatieve gedachtes of als ik tegen de dagelijkse problemen oploop. Deze stappen hebben mij zo geholpen, dat ik ze door de jaren heen ook gedeeld heb met vrienden, kennissen en familie, die met een probleem worstelden.

Elke keer als er iemand naar mij toekwam met een probleem, kon ik hem of haar helpen, door met een paar eenvoudige stappen achter de aard van het probleem te komen, en vanuit een nieuw perspectief de situatie opnieuw te bekijken en zo met een oplossing te komen.

Meestal, als we wat afstand nemen en vanuit een ander perspectief onze situatie opnieuw bekijken, dient zich vanzelf een oplossing voor het probleem aan!

Daarom zijn mindfulness en meditatie zulke belangrijke technieken in ons dagelijks leven.

En nu wil ik deze eenvoudige en waardevolle technieken ook met jou delen, zodat je meer grip krijgt op je leven en de problemen die zich van tijd tot tijd bij iedereen voordoen.